lt |en |ru
FOCUS

Pyragas su uogiene - trupininis

Pyragas su uogiene - trupininis Pyragas su uogiene - trupininis

Mums reikės:
250 g margarino, 3 stiklinių miltų, 1 stiklinės cukraus, 3 kiaušinių, kepimo miltelių, uogienės.

Gaminame:
Į susmulkintą margariną beriame miltus su kepimo milteliais ir minkome. Po to supilame kiaušinius, išsuktus su cukrumi ir viską gerai suminkome. Tešla išklojame paruoštą skardelę, truputėlį jos palikti patrupinimui - užtarkavimui ant pyrago viršaus. Ant uždėto, palyginto tešlos sluoksnio dedame uogienę (labai tinka juodųjų serbentų), o ant viršaus trupiname paliktą tešlos gabaliuką. Prieš tai į jį galima dar papildomai įberti miltų, kad tešla būtų kietesnė ir geriau trupintųsi. Kepame apie 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

 

Kitos naujienos

 
© 2012 Visos teisės saugomos. IĮ Focus Studio, Įk. 302778572, adresas: Draugystės g. 19, 51230 Kaunas (Fotostudija „FOCUS STUDIO"), Tel. +370 37 776996, Mob. +370 615 96996 El. p. info@focusstudio.lt